" BLABLABLA
Geen excuses.
Doe de stoelgangtest. "

Marc Herremans

WELKE IDENTIFICATIEGEGEVENS WORDEN GEBRUIKT EN GEREGISTREERD?

De Vlaamse overheid beschikt over de actuele identificatiegegevens van alle mannen en vrouwen in het Vlaamse Gewest in de leeftijdsgroep van 50 tot en met 74 jaar. Het Centrum voor Kankeropsporing gebruikt de volgende gegevens om je persoonlijk voor het Bevolkingsonderzoek Dikkedarmkanker uit te nodigen:  je naam, voornaam, geboortedatum, verblijfadres en je Rijksregisternummer (INSZ).

Soms moeten die gegevens worden aangepast. Als je verhuist, bijvoorbeeld. Het kan dan even duren voor een adreswijziging in ons uitnodigingssysteem terechtkomt. Ben je pas verhuisd, dan is het niet uitgesloten dat we je uitnodigingspakket naar je oude adres sturen. 

Wil je weten of en wanneer je voor dit onderzoek wordt uitgenodigd? Selecteer hier je geboortejaar. Heb je geen uitnodigingspakket ontvangen terwijl je er toch één had moeten krijgen? Bel dan naar het Centrum voor Kankeropsporing op het gratis nummer 0800 60 160.

Op het deelnameformulier moet je ook je eigen contactgegevens en die van je huisarts invullen. Ze worden enkel gebruikt om je te contacteren als dat echt nodig is (bijvoorbeeld als je deelnameformulier niet goed leesbaar is) en om het resultaat van de test aan je huisarts te bezorgen.